به گزارش سلام لردگان، به نقل از روابط عمومي دفتر نمايندگي ولي فقيه در استان چهارمحال و بختياري، حجتالاسلام محمدعلي نکونام در نشست شوراي همکاري آموزش و پرورش و حوزه علميه اين استان، ضمن تسليت ايام شهادت بانوي بزرگ اسلام، حضرت زهرا(س) اظهار داشت: اگر فرهنگ فاطمي در جامعه نهادينه شود، ميتوانيم ادعا کنيم که رسالت خود را به خوبي انجام دادهايم و در غير اين صورت هرچه بنشينيم و بکوشيم و گزارش بدهيم، دل خوش کردن پوچ، کاذب و بيمحتوا است.
وي افزود: بزرگترين مشکل بشريت اين است که از اين فرهنگ نه تنها فاصله گرفته است، بلکه نتوانسته است آن را درک کند.
نکونام تصريح کرد: وقتي انسان خدامحور نباشد، انسانمحور ميشود و ديگر نميتواند فرهنگ اهل بيت(ع) را درک کند، بنابراين همه آموزشها و جهتدهيها بر اساس انسان و نيازهاي انساني و پاسخگويي به اين نيازها، مطابق خواست انسان صورت ميگيرد و اين مشکل امروز بشريت است.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه افتخار ما اين است که سر سفره اهل بيت(ع) نشستهايم، خاطرنشان کرد: امروز ما از سفره اهل بيت(ع)، قرآن و معارف الهي بهرهمنديم و اين بالندگي ماست؛ به يقين اگر انسان خود را بر اساس خدامحوري پيش برد و اگر به اين امر مهم توجه کرد، در همه مجموعههاي آموزشي و تبليغي موفق و بالنده خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه همکاري حوزه و آموزش و پرورش نيز در اين راستا شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: از آن جايي که در حوزههاي علميه چيزي به جز معارف الهي ترويج داده نميشود، بنابراين آموزش و پرورش بايد خود را به اين مرکز معنوي پيوند بزند و با برقراري رابطه، از اين معارف الهي بهرهمند شود.
نکونام همکاري حوزه و آموزش و پرورش را فرصتي مغتنم براي حوزه علميه نيز دانست و گفت: حوزههاي علميه نيز بايد از اين فرصت در راستاي ترويج معارف الهي استفاده کنند و نقش هدايتگري خود را به خوبي ايفا کند که اين کار و رسالت اصلي حوزه است.
امام جمعه شهرکرد با بيان اينکه ترويج معارف الهي تنها در نماز خلاصه نميشود، افزود: هر چند نماز رکن دين است و بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد اما بکوشيم که معارف الهي به معناي واقعي در مدارس گسترش پيدا کند و دانشآموزان هرچه بيشتر با اين معارف الهي، جسم و جان خود را صيقل دهند.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه برگزاري گردهماييها نقش مهمي در تبيين معارف فاطمي دارد و بسيار مؤثر است، گفت: اين ذهنيت که برگزاري گردهماييها و همايشها بيفايده است، درست نيست؛ چرا که وقتي دانشآموز پاي صحبتهاي کارشناسان ديني مينشيند و با راهکارها آشنا ميشود، فعالتر عمل ميکند و اين بسيار مؤثر و مفيد است.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري در ادامه با تأکيد بر اينکه نبايد از محتواي گردهماييها غافل شويم، تصريح کرد: بکوشيم که از حاشيهها و هزينههاي جانبي همايشها و گردهماييها کم کنيم و به محتوايي کردن آنها بپردازيم.
امام جمعه شهرکرد در پايان اظهار اميدواري کرد که بتوان در قالب همکاريهاي حوزه و آموزش و پرورش، زمينه حضور حداقل يک روحاني در هر مدرسه را فراهم آورد که البته تحقق اين مهم، نيازمند فراهم آوردن زيرساختهاي دو طرفه است.